Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

INTRODUCERE

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezente pe site-ul www.wimag.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea email-urilor legate de produsele prezentate.

Continutul prezentat pe site-ul www.wimag.ro ( incluzand elementele grafice sau de design ) este detinut de WIMAG ONLINE SOLUTIONS SRL, si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de WIMAG ONLINE SOLUTIONS SRL , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

LIVRARE SI PLATA

Livrarea produselor prezentate pe wimag.ro se face prin intermediul firmei de curierat GLS. Tariful este de 17.9 LEI si este unic pe tot teritorul Romaniei, indiferent de localitate. Comenzile ce depasesc suma de 199 LEI vor beneficia de transport gratuit. 

Livrarea comenzilor plasate pe site-ul nostru se face in aceeasi zi daca acestea au fost plasate pana la ora 15:00 sau in ziua urmatoare daca acestea au fost plasate dupa ora 15:00. In momentul preluarii coletului de catre firma de curierat veti fii anuntat prin e-mail. Termenul de livrare este intre 24-48h. Comenzile inregistrate vineri dupa ora 15:00,sambata si duminica se vor livra luni cu ajungere la destinatie in maxium 48h.

In unele cazuri care nu depind de noi sau de firma de curierat (ex: catastrofe naturale, drumuri inchise etc) livrarea poate dura mai mult. In acest caz veti fi contactat.

Plata produselor o puteti face ramburs sau cu cardul.

INFORMATII GENERALE PRIVIND PRODUSELE

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii wimag.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

MEDIAFLIP SRL isi rezerva dreptul de a schimba imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile fara o notificare specifica.

POLITICA DE CONFIDENTAILITATE

Conform cerintelor Legii 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale LEgii 56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, societatea WIMAG ONLINE SOLUTIONS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specifice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Informatiile comunicate de dumneavoastra in timpul procesului de comanda nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra.

COPYRIGHT

Continutul disponibil pe site-ul wimag.ro (incluzand textele, elementele grafice, imagini sau alte date) este sub proprietatea societatii WIMAG ONLINE SOLUTIONS SRL, si este protejat conform legii privind proprietatea intelectuala. Folosirea numelui, logo-ului sau a serviciilor in scopul de a crea confuzie sau de a dauna imaginii site-ului wimag.ro sau societatii MEDIAFLIP SRL este stric interzisa.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice litigiu sau problema aparuta in urma achizitiei unui produs de pe site-ul wimag.ro va fi rezolvat in prima vaza pe cale amiabila. Scopul nostru este de a satisface orice client.

POLITICA DE RETURNARE

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. wimag.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.

Ne rezervam dreptul de a refuza orice reclamatie primita dupa 24h de la ridicarea coletului. 24h este un timp suficient pentru a studia produsul si a va asigura ca este in conditii bune.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online wimag.ro